Fóliás medence

Ha gyors technológiát keresünk, hogy mihamarabb élvezhessük a saját medence örömeit, választhatjuk a fóliás medencét. A fólia tökéletes vízzárást biztosít, szinte bármilyen formájú medencét burkolhatunk vele. A legelterjedtebb szín az adriakék, de számos más színben is választható, akár mozaikmintás, márványmintás kivitelben is, kombinálva bordűrökkel vagy egyéb mintákkal. Amennyiben az évek során váltani szeretne, a fólia cseréje gyorsan és alacsony költségekkel elvégezhető. Fóliát két különböző medence szerkezetre használunk.

Zsaluköves fólia burkolatú medencék

Ezzel a módszerrel épített medencéknél fantáziánk szabadon szárnyalhat, szinte bármilyen méretű, formájú medence készíthető süllyesztett vagy feszített víztükrű kivitelben. A kivitelezéskor 1,5 mm vastag fóliát használunk, rendkívül erős és formatartó, köszönhetően a fóliában lévő üvegszövet erősítésnek. Jól ellenáll az UV sugárzásnak és a klórnak.

Fémpalást fóliás medencék

Ennek a medencetípusnak előnye, hogy rövid idő alatt elkészíthető, viszont csak fix méretekben , statikai okokból csak ovális vagy kör formában készülnek, 1,2 vagy 1,5 m mélységgel. Kivitelében csak süllyesztett víztükrű lehet, csak létrás megközelítési lehetőséggel. A fólia vastagsága ebben az esetben 0,7 – 0,8 mm. Fentiekből adódóan kivitelezése kisebb költséggel megvalósítható.

Ha saját fóliás medencét szeretne, forduljon hozzánk bátran! Kérjen ajánlatot most...

Fóliás Medence

Webes válogatás