Medencefedés redőnnyel

A medencetakaró redőny lamellái UV stabil PVC vagy polycarbonát anyagból készült, extrudált, nagy szilárdságú, 14 mm vastag, 60 mm széles, 3 légkamrás profilok. Ezeket speciálisan erre a célra kifejlesztett szilikonnal és PVC fröccsöntött dugókkal légmentesen zárjuk le. A PVC lamellák fehér, homok, világoskék, sötétkék, bézs, türkizzöld, szürke színben vagy áttetsző, szolár kivitelben készülhetnek. A medencefedés polykarbonát lamellái áttetsző vagy szolár kivitelben rendelhetők.

A medencetakaró redőny csévélő szerkezete víz alatt és víz felett egyaránt elhelyezhető. Ezt a típusú medencefedést egyedi méretben adott medencére konfekcionálva készítjük el. Az áttetsző és szolár lamellákkal szerelt medencetakaró redőnyt felcsévélt állapotban mindenképpen árnyékolni kell, valamely választható burkolattal.

A roló-lamellák a vízen úszva és egymásba kapcsolódva viszonylag nagy teherbírású szerkezetek, de önmagukban nem tekinthetőek biztonsági medencetakarásnak csak megfelelő kiegészítőkkel ellátva.

Medence redőny

Medencefedés redőnnyel


Vízfelszin feletti redönyök

Víz alá rejtett redönyök

Még több hasonló medencefedési megoldást szeretne látni? Kattintson a biztonsági takarós megoldástért!

Webes válogatás