Szauna, gőzkabin

A szaunázás élménye egészen időszámításunk előttig nyúlik vissza, napjainkban pedig soha nem látott reneszánszát éli.
Az első „gőzkabin” megépítésére az ókorban került sor, már az ókori görögök és rómaiak is tisztában voltak a gőzfürdő rendszeres használatának pozitív egészségügyi hatásaival.  Gőzfürdőzésre a mai modern világban gőzkabin vagy szauna révén nyílik lehetőség.

Gőzkabin, szauna Két személyes gőzkabin Lilás fénnyel megvilágított gőzkabin belső Természetes anyagokat használtak fel a gőzkabin elkészítése során A gőzkabin belseje, fűtőtest a két ülőhely között Víztároló vödör a gőzkabin belsejében Szaunák, gőzkabinok Biztonsági üvegajtóval rendelkezik a gőzkabin

Gőzfürdő vagy szauna?

A gőzfürdő és a szauna közötti különbség csekély, de azért mégis lényeges:

• A szaunában 80-90 °C a hőmérséklet, a páratartalom igen alacsony (nagyjából 30%-os). A gőzkabinban 40-60 °C közötti a hőmérséklet, a relatív páratartalom pedig akár 80%-os is lehet.
• A szauna erősen izzasztó hatású, a gőzkabin nedves gőze kíméletesebb.


Teljesítjük elképzeléseit!

Egyedi az Ön igényeihez teljes mértékben alkalmazkodó gőzkabint, finn, infra vagy kombiszaunát építünk.

1. Kollégáink ingyenes helyszíni felmérés után segítenek a megfelelő anyagok kiválasztásában.
2. A döntés az Öné, hogy milyen szaunapadot, fejpárnát szeretne, hogy milyen kályhavédő vagy szellőzőrács felel meg az ízlésének, vagy hogy milyen világítást szeretne a külső halogénizzós díszpárkánytól a belső LED optikás világításig, mennyezeti színterápiával. A kiegészítők és a külső megjelenési formák hosszú sorát már nem is említve.
3. Az igények tudatában konkrét ajánlatot dolgozunk ki, amely tartalmazza a helyszínre szállítás, beépítés, beüzemelés illetve a betanítás költségeit is. Így Önnek a döntés meghozatalán kívül már más gondja nincs.

Várjuk szíves megkeresését!

Webes válogatás